WOERDEN OP DE KAART!
Demo

MOBIEL

Demo

Kult Kompagnie

Stichting Kult Kompagnie, de organisatie achter onder andere Nachtcultuur, NachtSessies, Nachtklooster en het nieuwe Huis- & Tuinfestival, heeft de ambitie! Door het organiseren van verrassende, vernieuwende en inspirerende evenementen willen we zo veel mogelijk Woerdenaren op een laagdrempelige manier kennis laten maken met cultuur in de meest brede zin.

Kult Kompagnie wil ook verbinden en samenwerken. Voorbeelden hiervan zijn evenementen als NachtKlooster, StraatVoer en de vernieuwde cultuurcafés. Daarbij zoekt Kult Kompagnie het contact met cultuurdragers en biedt ondersteuning aan hen die een evenement willen organiseren, door bijvoorbeeld het geven van advies of het verzorgen van de programmering en aankleding van het evenement.

Kult Kompagnie is een broedplaats voor talent. Door het bieden van een podium aan beginnende musici, acteurs en kunstenaars, maar ook door organisatietalent en creatievelingen aan zich te binden en hen verantwoordelijk te maken voor de organisatie, promotie en aankleding van verschillende evenementen. Zo biedt Kult Kompagnie onder andere scholieren een maatschappelijke stage, studenten de mogelijkheid om ervaring op te doen (en wellicht een afstudeerplek te vinden) en (startende) ondernemers de mogelijkheid om hun talent te tonen.

In de statuten van de stichting is als doel opgenomen “het bevorderen van cultuur in de breedste zin van het woord door middel van het organiseren van evenementen, het maken van verbindingen en zoeken van samenwerkingen met cultuurdragers. Daarbij beoogt de stichting een broedplaats te zijn voor talent. Dit door het bieden van een podium voor (beginnende) musici, acteurs en kunstenaars en meer”


AGENDA

2018
NACHTSESSIES 2018
Ook in 2018 gaan we door met de intieme luisterconcerten op de mooiste plekjes van Woerden. Talent een podium bieden in een setting waarin je echt kunt luisteren en genieten van de artiest, dat zijn de uitgangspunten. Houd onze website of Facebook in de gaten voor de artiesten, data en locaties….
08 JUL
STRUINEN IN DE TUINEN WOERDEN
Zet de eerste zondag van juli in je agenda! Dan komen we met de opvolger van gluren bij de buren. In Woerdense huizen en tuinen kun je genieten van voorstellingen, exposities en optredens!

Website Struinen in de Tuinen Woerden.

Facebookpagina.Eerdere evenementen

17 JAN
NACHTSESSIE #7
Een speciale editie! Dit maal een klein singer-songwriterfestival in het Rie Theater. Maar liefst 4 (!) artiesten zullen je laten verbazen met hun muzikale talent. JAMES WALKER (UK), JOSEPHINE ZWAAN, YOURI LENTJES EN JUDY BLANK… wat een line up! Hier moet je bij zijn!!

Website Kult Kompagnie.

RSVP Facebook-event.

16 FEB
NACHTSESSIE #8
Mannen met gitaren en een rauw randje in hun stem: dat is NachtSessie #8. Daniel Cane en Lukas Batteau is alsof Ed Sheeran, John Mayer, Damien Rice en Kings of Leon elkaar in een akoestische setting ontmoeten.

Website Kult Kompagnie.

RSVP Facebook-event.

17 NOV
NACHTSESSIE #6
Echt luisteren en genieten van de artiest. Wegdromen in het moment en de mooie, bijzondere locatie in Woerden. Tijdens de zesde Nachtsessie keren we terug bij Restaurant Bar Bistronoom en kun je genieten van 2 finalisten van de beste singer-songwriter van het Groene Hart: Sofie de Bruijn en Daan Harmsen. Daarna geeft Willemijn May een zeer bijzonder optreden… trots dat zij na opnames in Amerika (Nashville) en Engeland bij ons wil komen spelen…

Website Kult Kompagnie.

RSVP Facebook-event.

20 OKT
NACHTSESSIE #5
Echt luisteren en genieten van de artiest. Wegdromen in het moment en de mooie, bijzondere locatie in Woerden. Tijdens de vijfde Nachtsessie, dit keer in Restaurant Bar Bistronoom, 2 nationale talenten: Sam & Julia en To Twelve.

Website Kult Kompagnie.

RSVP het facebook-event.

30 SEP
NACHTKLOOSTER 2017
Geef Kult Kompagnie voor 1 dag de sleutel van Het Klooster en ontwaak, kijk, luister, proef en laat je verrassen door NachtKlooster, het indoorfestival dat je zintuigen prikkelt! Bekijk de website voor de toffe line-up en meer info.

check het op Facebook nachtklooster.

of op Info en tickets Nachtklooster.

15 SEP
NACHTSESSIE #4
Echt luisteren en genieten van de artiest. Wegdromen in het moment en de mooie, bijzondere locatie in Woerden. Tijdens de vierde Nachtsessie, dit keer in Galerie Van Slagmaat, 2 nationale talenten: LOLA (duo) en Josephine Zwaan.

Website Kult Kompagnie.

RSVP Facebook-event.

1 APR
NACHTCULTUUR 2017
Nachtcultuur was het meest beeldbepalende evenement van 2015 en 2016! In 2017, niet op de vertrouwde laatste zaterdag van maart, maar op 1 april, werd Woerden weer roze en liet Nachtcultuur je opnieuw verrassen!

Nachtcultuur.

17 MAA
NACHTSESSIE #3
Echt luisteren en genieten van de artiest. Wegdromen in het moment en de mooie, bijzondere locatie in Woerden. In de Lutherse Kerk was men getuige van iets ontzettend gaaf. Lokaal, jong talent: Soos. Daarnaast een prachtig pianoconcert van nationaal talent Annelie de Vries.
17 FEB
NACHTSESSIE #2
Echt luisteren en genieten van de artiest. Wegdromen in het moment en de mooie, bijzondere locatie in Woerden. Tijdens de tweede nachtsessie liet lokaal talent zien hoeveel moois Woerden te bieden heeft. Pallet 41 en Luka & Doris lieten het knusse proeflokaal van Saudade sprakeloos achter
20 JAN
NACHTSESSIE #1
Echt luisteren en genieten van de artiest. Wegdromen in het moment en de mooie, bijzondere locatie in Woerden. Tijdens de eerste Nachtsessie brachten Okke Punt en Wild Kindness eigen nummers en een authentiek verhaal in de petrus toren.

Website Kult Kompagnie.

Facebook-event.

24 SEP
NACHTKLOOSTER 2016
Kult Kompagnie kreeg ook in 2016 voor 1 dag de sleutel van Het Klooster om het indoorkloosterfestival te organiseren. En wat was Nachtklooster 2016 een ontzettend gave editie!

check het op Facebook nachtklooster.

of op nachtklooster.

5 NOV
GLUREN BIJ DE BUREN
Het meest verrassende evenement van 2015 kreeg op zondag 6 november 2016 een fraai vervolg. Bezoekers konden weer volop legaal “gluren bij de buren en talent ontdekken” .

check het op Facebook Gluren bij de buren.

of op Gluren bij de buren woerden.