WOERDEN OP DE KAART!
Demo

MOBIEL

Demo

Kult Kompagnie

Stichting Kult Kompagnie, de organisatie achter onder andere Nachtcultuur, NachtSessies, Nachtklooster en het nieuwe Huis- & Tuinfestival, heeft de ambitie! Door het organiseren van verrassende, vernieuwende en inspirerende evenementen willen we zo veel mogelijk Woerdenaren op een laagdrempelige manier kennis laten maken met cultuur in de meest brede zin.

Kult Kompagnie wil ook verbinden en samenwerken. Voorbeelden hiervan zijn evenementen als NachtKlooster, StraatVoer en de vernieuwde cultuurcafés. Daarbij zoekt Kult Kompagnie het contact met cultuurdragers en biedt ondersteuning aan hen die een evenement willen organiseren, door bijvoorbeeld het geven van advies of het verzorgen van de programmering en aankleding van het evenement.

Kult Kompagnie is een broedplaats voor talent. Door het bieden van een podium aan beginnende musici, acteurs en kunstenaars, maar ook door organisatietalent en creatievelingen aan zich te binden en hen verantwoordelijk te maken voor de organisatie, promotie en aankleding van verschillende evenementen. Zo biedt Kult Kompagnie onder andere scholieren een maatschappelijke stage, studenten de mogelijkheid om ervaring op te doen (en wellicht een afstudeerplek te vinden) en (startende) ondernemers de mogelijkheid om hun talent te tonen.

In de statuten van de stichting is als doel opgenomen “het bevorderen van cultuur in de breedste zin van het woord door middel van het organiseren van evenementen, het maken van verbindingen en zoeken van samenwerkingen met cultuurdragers. Daarbij beoogt de stichting een broedplaats te zijn voor talent. Dit door het bieden van een podium voor (beginnende) musici, acteurs en kunstenaars en meer”


KULTKOMPAGNONS

Staat binnenkort hier uw bedrijf?
Kult Kompagnie is de stichting achter verrassende en vernieuwende culturele evenementen en samenwerkingen in Woerden. Een enthousiaste en creatieve groep vrijwilligers zet zicht naast hun studie of werk in om Woerden nog bruisende en gezelliger te maken en om talent een podium te bieden. Vrijwillig, zonder winstoogmerk, voor en door Woerden en dus deels afhankelijk van subsidies, giften en sponsoring.
De evenementen die we organiseren zijn Nachtcultuur, Gluren Bij de Buren en Nachtklooster. Daarnaast is Kult Kompagnie betrokken bij een groot aantal samenwerkingen.  

Kult Kompagnons!
Kult Kompagnons dragen cultuur in Woerden een warm hart toe en maken het ontstaan van een broedplaats voor talent mogelijk. Een kompagnon is een branche unieke partner van Kult Kompagnie. Op deze website en op onze (on- en offline) uitingen benoemen we onze Kompagnons. Daarnaast krijgt een Kompagnon tijdens elk afzonderlijk evenement dat Kult Kompagnie organiseert extra aandacht. Dit dus bovenop de aandacht die sponsoren per evenement krijgen.

IRENESPH_fchba_logo_mettekst_groot
Header_logoindiexl__800px