WOERDEN OP DE KAART!
Demo

MOBIEL

Demo

Kult Kompagnie

Stichting Kult Kompagnie, de organisatie achter onder andere Nachtcultuur, NachtSessies, Nachtklooster en het nieuwe Huis- & Tuinfestival, heeft de ambitie! Door het organiseren van verrassende, vernieuwende en inspirerende evenementen willen we zo veel mogelijk Woerdenaren op een laagdrempelige manier kennis laten maken met cultuur in de meest brede zin.

Kult Kompagnie wil ook verbinden en samenwerken. Voorbeelden hiervan zijn evenementen als NachtKlooster, StraatVoer en de vernieuwde cultuurcafés. Daarbij zoekt Kult Kompagnie het contact met cultuurdragers en biedt ondersteuning aan hen die een evenement willen organiseren, door bijvoorbeeld het geven van advies of het verzorgen van de programmering en aankleding van het evenement.

Kult Kompagnie is een broedplaats voor talent. Door het bieden van een podium aan beginnende musici, acteurs en kunstenaars, maar ook door organisatietalent en creatievelingen aan zich te binden en hen verantwoordelijk te maken voor de organisatie, promotie en aankleding van verschillende evenementen. Zo biedt Kult Kompagnie onder andere scholieren een maatschappelijke stage, studenten de mogelijkheid om ervaring op te doen (en wellicht een afstudeerplek te vinden) en (startende) ondernemers de mogelijkheid om hun talent te tonen.

In de statuten van de stichting is als doel opgenomen “het bevorderen van cultuur in de breedste zin van het woord door middel van het organiseren van evenementen, het maken van verbindingen en zoeken van samenwerkingen met cultuurdragers. Daarbij beoogt de stichting een broedplaats te zijn voor talent. Dit door het bieden van een podium voor (beginnende) musici, acteurs en kunstenaars en meer”


ONS TEAM

Kult Kompagnie zoekt vrijwilligers!

Kult Kompagnie bestaat uit een leuke groep zeer enthousiaste vrijwilligers met passie voor cultuur en evenementen. In beginsel zijn al onze vrijwilligers lid van het creatief team. Dit team is verantwoordelijk voor de aankleding van onze events.
Elk afzonderlijk event wordt aangestuurd door een eigen event-werkgroep. Deze werkgroepen worden gecoacht door het bestuur van de stichting en krijgen ondersteuning van de supportteams. Deze supportteams zijn: Financiën, Vormgeving & Communicatie, Techniek, Programmering, Projecten en Vrijwilligers.

Kult Kompagnie biedt niet alleen (beginnende) kunstenaars en artiesten een podium, maar ook de vrijwilligers in ons team hebben een plek om hun talent te tonen en verder te ontwikkelen. Zo krijgt bijvoorbeeld organisatorisch talent de mogelijkheid om leuke evenementen te organiseren en bieden we creatieve geesten een on- en offline podium om hun talent te tonen.

Wil jij verrassende events organiseren, ben jij creatief en handig? Kult Kompagnie zoekt vrijwilligers. Van creatieve geesten, financieel en organisatorisch talent tot handige donders en eventmedewerkers: wij zoeken jou!

Organiseer jij een evenement en kun je hierbij hulp gebruiken in de aankleding, de uitvoering of op een ander vlak? Dan ondersteunen wij je graag. Neem gerust contact op!